نام کاربري: رمز عبور:

شرایط اقامت گرجستان

بازديد : 46 | چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 - 11:49
onegeorgia
ارسالي ها : 1
عضويت : 11 /2 /1398
شرایط اقامت گرجستان
اگر
شما هم در فکر 
اقامت گرجستان و زندگی در
گرجستان هستید ما در این مقاله به طور مفصل درباره گرجستان ، اقامت گرجستان و
شرایط زندگی و روال کلی اخذ اقامت گرجستان را بررسی خواهیم کرد . تا انتهای مقاله
با وان جورجیا همراه باشید. در ابتدا باید به این نکته توجه کنید که اقامت گرجستان
با شهروندی گرجستان کاملا متفاوت است که در مقالات دیگر درباره شهروندی گرجستان
توضیح داده شده است
.



گرجستان
کشوری در منطقه قفقاز به دلیل پیشرفت هایی که داشته است توجه بسیاری از افراد
سراسر دنیا را برا 
اقامت گرجستان به خود جلب کرده
است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا گرجستان در حال حاضر به
عنوان کشوری مناسب برای سرمایه گذاری و صادرات مورد توجه قرار گرفته است ؟ باید
گفت اتحادیه اروپای و دولت های غربی به دلیل وضعیت استراتژیک منطقه ای گرجستان جهت
فعالیت های اقتصادی و تجاری از این کشور پشتیبانی می کنند و همین دلیل بسیار محکمی
برای تبدیل گرجستان به مکانی مناسب سرمایه گذاری و زندگی می باشد
.



تصمیم گیری برای اقامت گرجستان و پذیرفتن شرایط زندگی در گرجستان
شاید به نظر آسان برسد اما این تصمیم بسیار مهم است و نیاز به دقت و بررسی و
مطالعه زیادی دارد. اما نگران نباشید مطالعه موضوعاتی که در ادامه وان جورجیا آنها
را مورد بررسی قرار خواهد داد ، راهنمای کاملی برای افرادی است که قصد اقامت
گرجستان را دارند و می‌خواهند به این کشور سفر کنند
.



۱-اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت



ثبت شرکت در گرجستان یکی از
رایج ترین راه های اخذ 
اقامت گرجستان است. بسیاری از
افراد که برای 
ثبت شرکت در گرجستان اقدام می کنند بعد
از ثبت شرکت می توانند درخواست اقامت گرجستان را ارائه دهند و اقامت گرجستان را
دریافت کنند. پس از یک فعالیت شرکت ثبت شده در گرجستان ، اقامت یک ساله به فرد
تعلق می گیرد و پس از فعالیت های بیشتر و طولانی تر شرکت فرد می تواند اقامت
۵
ساله گرجستان را دریافت کند . اطلاعات کامل اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت در
گرجستان را در مقاله 
ثبت شرکت در گرجستان به طور کامل شرح
داده ایم
.



 



۲- اقامت گرجستان از طریق خرید ملک



اقامت گرجستان با خرید ملک
نیز امکان پذیر است . یکی از مزایای مهم اقامت گرجستان از طریق خرید ملک پایین
بودن هزینه ملک و املاک در کشور گرجستان نسبت به ایران است. خرید و فروش ملک در
گرجستان با دلار و یا لاری (واحد پول گرجستان) انجام می شود و با خرید ملک به مبلغ
حداقل
۳۵۰۰۰ دلار فرد می تواند اقامت گرجستان یک ساله را دریافت کند و با
تمدید آن به اقامت
۵ ساله گرجستان برای اخذ اقامت دائم گرجستان اقدام
کند . میتوانید نسبت به دریافت اقامت یک ساله گرجستان اقدام نمایید و بعد از تمدید
مجدد آن به اقامت پنج ساله میتوانید نسبت به اخذ اقامت دائم کشور گرجستان اقدام
نمایید
.



وان
جورجیا خدمات خرید ملک در گرجستان را از طریق وب سایت املاک خود به نشانی
www.amlak.ge به شما عزیزان
ارائه می دهد . شما می توانید برای خرید ملک جهت اخذ اقامت گرجستان با کارشناسان و
مشاوران وان جورجیا تماس بگیرید
.



 



۳- اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری



همان طور که در مطالب قبل
اشاره کردیم دولت گرجستان از سرمایه گذاران برای سرماه گذاری در گرجستان پشتیبانی
می کند . بسیاری از افراد برای اخذ اقامت گرجستان از 
سرمایه گذاری در گرجستان استفاده می کنند که می توانند
با
سرمایه گذاری در گرجستان مستقیم حداقل ۱۲۰۰۰۰ دلار برای دریافت
اقامت دائم کشور گرجستان اقدام نمایند
.



برای
دریافت اقامت گرجستان باید به طور مستقیم در کسب و کار خود
۱۲۰۰۰۰دلار سرمایه گذاری
کنید.دولت گرجستان بعد از اینکه سرمایه گذاری انجام دادید، امتیازات ویژه ای مانند
حق دریافت وام از بانک ، حق استفاده از اطلاعات اتاق بازرگانی گرجستان را به شما
خواهد داد . پس از طی کردن روال کاری و فراهم کردن شرایط لازم می توانید پاسپورت
گرجستان را دریافت کنید. در صورتی که هنوز برای روال دریافت 
اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری در گرجستان سوالی دارید می توانید با
مشاوران وان جورجیا تماس بگیرید و مشاوره کامل دریافت کنید
.



 



۴- اقامت گرجستان از طریق تحصیل



تحصیل در گرجستان نیز یکی از
روش های دیگر 
اقامت در گرجستان است در صورتی که
بخواهید در گرجستان به تحصیل بپردازید راه آن دریافت کارت اقامت یک ساله تحصیلی
است که می توانید سالانع آن را تمدید کنید . یکی از مهمترین مزیت های 
تحصیل در گرجستان ، مورد تایید بودن مدرک
دانشگاه های گرجستان در دانشگاه های برتر اروپا می باشد . دانشگاه های مورد تایید
وزارت علوم و فناوری ایران در مقاله تحصیل در گرجستان مورد بررسی قرار داده شده
است . برای اطلاعات دقیق تر پیشنهاد می کنیم مقاله 
تحصیل در گرجستان را مطالعه کنید و یا با
کارشناسان وان جورجیا تماس بگیرید
.



 



۵- اقامت گرجستان از طریق ازدواج



برای اخذ اقامت گرجستان از
طریق ازدواج باید با یک شهروند گرجی ازدواج کنید و اقامت گرجستان را دریافت
نمایید. پس از ازدواج مدارکی مانند سند ازدواج و پاسپورت خود را برای دریافت اقامت
گرجستان به صورت رسمی ارائه دهید . ازدواج برای زن یا مرد با شهروند گرجی شرایط متفاوتی
دارد . ازدواج زن ایرانی با مرد گرجی به آسانی و خیلی سریع اتفاق می افتد اما
ازدواج مرد ایران با زن گرجی به دلیل جلوگیری از ازدواج های سوری و تحقیقاتی که
پلیس گرجستان در این باره انجام می دهد ممکن است چندین ماه به طول بیانجامد
.



 



۶- اقامت گرجستان از طریق کارمندی



با توجه به این که در مطالب
فوق شرایط کار ردر گرجستان را توضیح داده شد ، یکی از سریع ترین و رایج ترین روش
اقامت گرجستان ، اقامت از طریق کارمندی است . اقامت گرجستان از طریق کارمندی در
مدت زمانی کوتاه
۱۰ روزه امکان پذیر است. برای اخذ اقامت گرجستان با
این روش کافی است در شرکتی با شرایط مالی مناسب استخدام شوید و اقامت کشور گرجستان
را دریافت کنید
.



در
اقامت گرجستان از طریق کارمندی قرارداد کاری با شرکت هایی انجام می پذیرد که انجام
کاری را از شما انتظار ندارند و در مقابل حقوقی نیز پرداخت نمی کنند ، به این دلیل
که یافت کار در کشور گرجستان سخت است و بسیاری از متقاضیان اخذ اقامت گرجستان به
حقوق های نرمال ششصد و هفتصد لاری و در واقع تلف کردن وقت برای کار در گرجستان را
نمی پسندند بنابراین با این دسته از شرکت ها قرارداد کاری تهیه می شود
اقامت گرجستان با این روش یک
ساله است و به صورت سالانه تمدید شده و پس از
۶ سال به اقامت
دائم دریافت خواهید کرد
.

امضاي onegeorgia


اقامت گرجستان  سرمایه گذاری در گرجستان  وان جورجیا 
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.